Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Only Watch 2019 – Patek Philippe

Az idén nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Only Watch jótékonysági árverésen egy acél tokba rejtett különlegességgel képviselteti magát a nagy múltú svájci gyártó.

A svájci gyártó a Grandmaster Chime kollekció legújabb és egyben talán legexklúzivabb drabajával képviselteti magát a 2019. november 9-én Genfben megrendezésre kerülő jótékonysági árverésen. A Luc Pettavino által szervezett eseményen befolyó összegekből különféle orvosi kutatásokat fognak támogatni.

A Grandmaster Chime kollekciót 2014-ben indította el a svájci gyártó, a megalapításának 175-ik évfordulója előtt tisztelegve. 2016-ra ez a kollekció a Patek Philippe egyik legismertebb kollekciójává nőtte ki magát. Szokatlan módon ezúttal egy rozsdamentes acél tokba rejtették a legtöbb – számszerint 20 – komplikációval rendelkező Caliber 300 GS AL 36-750 QIS FUS IRM szerkezetet.

A tok mindkét oldalán található számlap. A 18K-os aranyból készült előlapon a normál órafunkció mellett többekközt a járástartalék és a Hold fázis kijelző kapott helyet, míg az ében fekete hátoldalon a naptár funkciók láthatóak. Az oldalán és az előlapján bakancsszeg mintázatú tok megfordítását a Patek Philippe saját szabadlmaztatású megoldása teszi lehetővé. Az 47.7 mm X 16.07 mm méretű ütés- és porálló tokhoz egy kézzel varrott fekete aligátorbőr szíj tartozik.

Forrás és képek: https://www.patek.com/en/company/news/only-watch-2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Hirdetések
Cikkek

Merjünk használt órát venni?

A szerencsés kevesekkel szemben, kik kedvük szerint bármikor, bármilyen órát magukévá tehetnek, legtöbbünk csupán vágyakozva lesi az áhított darabot, néha hónapokon, éveken át. Rendben van

Tovább olvasom »