Richard Mille – RM 11-03 Automata flyback kronográf McLaren – ONLY WATCH 2019

Az RM 11-03 McLaren egyesíti a brit gyártó és Richard Mille stílusát. A tok és a szerkezet is jelképezi a McLaren hozzáállását a motorsporthoz, a kivételes autókhoz és a részletekre való figyelemhez.

Az RM 11-03 McLaren tokja Carbon TPT-ből készült, amely Orange Quartz TPT-vel van összekapcsolva, ami rendkívül ellenálló és könnyű tömeget eredményez, miközben tiszteleg a narancssárga szín előtt amely összeforott a McLaren-nel.

A Carbon TPT tokhoz szerelt titán nyomógombok összhangban vannak a McLaren 720S egyedi fényszóróinak kialakításával. A tokot McLaren embléma is díszíti, az ikonikus McLaren F1 légbeömlőjéhez hasonló alakú titánbetétre gravírozva. A komplex 5-ös minőségű titán korona a McLaren felnihez hasonló formát kapott.

Az RM 11-03 “motorháztetője” alatt egy RMAC3 automata szerkezet lakik. További Richard Mille jellegzetesség, hogy a szerkezet felhúzását egy változó geometriájú rotor biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a szerkezet felhúzása igazodjon a viselője aktivitásához.

Az RM 11-03 McLaren prototípuson kívül a vevő kap a McLaren-tól egy személyre szabott hivatalos verseny overált, egy „Pure McLaren Experience” vezetési napot Bruno Senna tesztpilótával, valamint egy privát túrát Wokingban, Angliában a híres McLaren Technology Centre-ben.

Technikai jellemzők: tok: Carbon TPT és narancssárga Quartz TPT, számlap: 5-ös minőségű titán, szerkezet: RMAC3, szíjanyaga: szilikon, méretek: 44.5mm X 16.23mm.

Becsült érték: 220.000 – 250.000 CHF.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Hirdetések
Cikkek

Merjünk használt órát venni?

A szerencsés kevesekkel szemben, kik kedvük szerint bármikor, bármilyen órát magukévá tehetnek, legtöbbünk csupán vágyakozva lesi az áhított darabot, néha hónapokon, éveken át. Rendben van

Tovább olvasom »
Cikkek

Patek Philippe luxusóra

1 millió forint alatt nem találni, és ehhez az árhoz közel is csak női, többnyire kvarc szerkezettel szerelt „olcsó” modellek akadnak. A férfi órák, hasonló

Tovább olvasom »