Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

André Belfort

André Belfort óra márka hirdetések:

Andre Belfort

Messze meghaladja a tér és az idő határait!

Az emberiség mindig is vágya és törekvése volt világának kutatása, tökéletesítése és továbbfejlesztése érdekében – ezáltal megnyújtva a lehetőségek korlátait, és szükség esetén túllépve ezeket a határokat.

E belső meghajtás nélkül Columbus nem fedezte volna fel az Új Világot, Leonardo da Vinci nem hozta volna létre Mona Lizáját, az első repülőgépet még mindig nem találták ki, és az első hold leszálláskor csak csend lenne!

Pontosan a sok híres feltaláló, művész és tudós szelleme létezik és él Andre Belforton. A kihívás felismerésére irányuló törekvés, briliáns megoldás megfogalmazása és megmaradó ereje ahhoz, hogy ezt a megoldást az első koncepciótól a végtermékig átvigye.
Andre Belfortnál a kézműves találkozik tudással, hogyan lehet elérni a művészi produkció legmagasabb színvonalát. Napról napra tapasztalt professzionális óragyártók és mérnökök úttörő lendületet adnak az új modellek és innovatív óramechanizmusok kirakóságainak, mindenkor a pontosság és a tökéletesség összpontosítva, mivel a szenvedély és az ambíciókkal teli avantgárd tervezők kihívást jelentenek a tökéletes technológia hibátlan beillesztésével. elegáns óra.

A végeredmény egy luxus óra, sok apró finomítással, a legmagasabb minőségű és hosszú élettartamú, miközben egyedülálló szépség. Minden óra páratlan remekmű.

 

Forrás: https://www.andre-belfort.com/en/index.html