Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Apple Watch

Apple Watch óra márka hirdetések:

Apple Watch

Az Apple Watchot Tim Cook először 2014 szeptemberében jelentette be, és az Márka hordható anyagának első verzióját áprilisban szállították át a következő évben. Születése óta az almás óra radikálisan megváltozott – különösen az első forgalomba hozatalától kezdve. Ezalatt az idő alatt az Apple 2015 óta több mint 33 millió almás órát adott el, így a világon a legjobban eladható hordható technológiának számít.

A négy év azonban hosszú idő a technológiai térben, és sok minden történhet. 2015 óta az Cég minden évben frissítette az Apple Watch készüléket , finomította a kialakítást, és új funkciókat és technológiákat vezet be.

Egészség a legfontosabb

Az egészség és a jólét a karóra lényege. De amint látni fogja az alábbiakban, az Márka legutóbbi fejlesztései valóban hihetetlen.

Az első Apple Watch-nak nem volt sorozatszáma, ahogyan a későbbi Apple órák. Mégis, az Apple Watch három különböző sorában volt, amikor debütált. Az elsőt egyszerűen „ Almás óra ” -nak hívták – ez volt a mindenki számára készült rozsdamentes acélból készült kiadás. Aztán ott volt az Apple Watch Sport szalagokkal és alumínium szerkezettel, amely vonzó volt az atléták számára. És végül ott volt az Óra , amely 18 karátos aranyból készült.

Arany ami nem fénylik

Amint valószínűleg kitalálni tudja az Apple Watch Edition gyártásához használt aranyat, divatos kiegészítőként forgalmazták, és az ár 17 000 dollár fölé emelkedett. Mondanom sem kell, hogy az arany verzió  egyáltalán nem értékesített jól, és a következő évben elhagyták.

Az eredeti Óra (minden modell) 38mm és 42mm méretű volt, Wi-Fi és Bluetooth funkcióval. Az internet-hozzáféréshez párosítás szükséges az iPhone készülékkel. Mindegyiknek volt digitális korona, Multi-Touch, Force Touch, Digital Touch és Side gombja. Mindegyikhez optikai szívérzékelő is volt.

Első frissítés

A következő évben az Márka bemutatta első frissítését az összes karórájához. Mint már említettem, a túlzottan drága Apple Watch Edition lett. Megszabadultak az „Apple Watch Sport” monikertől.

Ehelyett az Márka átnevezte a Sport frissített verzióját (mivel alumíniumból készült) az Apple Watch Series 1-et . Egy kicsit csökkentették az árat, hogy ez az új belépő szintű modell legyen, amely a legtöbb ember számára megfizethető. Megtartotta az eredeti Apple Watch-hoz hasonló funkciókat: digitális korona, Multi-Touch, Force Touch, Digital Touch és Side gomb.

Az Apple bevezette az abban az évben az Apple Watch Series 2 készüléket is . Ennek a modellnek ismét alumínium karosszériája van, de fő megkülönböztető pontja az volt, hogy az 1. sorozattól eltérően a 2. sorozat beépített GPS-vel rendelkezik. Ez azt jelentette, hogy a földrajzi adatok megszerzéséhez már nem volt szüksége az iPhone-ra párosítva. A következő évben az Márka bemutatta első frissítését az óráihoz . Mint már említettem, a túlzottan drága Apple Watch Edition lett. Megszabadultak az „Apple Watch Sport” monikertől.

Ehelyett a Márka átnevezte a Sport frissített verzióját (mert alumíniumból készült) az első széria. Kicsit csökkentették az árat, hogy az új belépő szintű modellgé váljanak, amely a legtöbb ember számára megfizethető. Megtartotta az eredeti óra hasonló funkcióit: digitális korona, Multi-Touch, Force Touch, Digital Touch és Side gomb.

Beépített GPS

Az Cég bevezette az abban az évben a második széria készüléket is. Ennek a modellnek ismét alumínium karosszériája van, de fő megkülönböztető pontja az volt, hogy az 1. sorozattól eltérően a 2. sorozat beépített GPS-vel rendelkezik. Ez azt jelentette, hogy a földrajzi adatok megszerzéséhez már nem volt szüksége az iPhone-ra párosításhoz.

A következő évben az Márka bemutatta az  3 seria készüléket . A nagy különbség az, hogy a 3. sorozat hozzáadott egy celluláris opciót. Első alkalommal maga a Watch csatlakozhat a saját mobil internetéhez – ez tovább kiküszöböli a készülék párosításának szükségességét az iPhone készülékkel.

Elindult a 4. seria , az írás idején, a legfrissebb óra. A 2018-ban bemutatott 4. sorozat néhány jelentős frissítést mutatott be a 3. sorozathoz képest. Az első az, hogy a 4. sorozat nagyobb kijelzőket tartalmazott. Ahelyett, hogy a 38 és 42 mm méretekbe kerülne, a 4. sorozat 40 mm és 44 mm méretű lett, miközben nagyjából megegyezik a 3. sorozat lábnyomával.

A 4. sorozat másik hatalmas fejlesztése az elektromos szívérzékelő (ECG / EKG) hozzáadása volt. Ez az EKG lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor ellenőrizzék a pulzusát, és ha az Óra magas vagy alacsony pulzusszámot észlel, akkor figyelmeztet – még akkor is, ha nem érzi a tüneteket.

Forrás:https://www.knowyourmobile.com/wearable-technology/a-brief-history-of-the-apple-watch/