Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

ArtyA

ArtyA óra márka hirdetések:

ArtyA

Yvan Arpa az egyik legmerészebb és legavantgárdabb órakészítő.

Miután jelentősen hozzájárult az óraipar legnagyobb sikertörténeteihez, 2010-ben elindította saját ArtyA nevű márkáját. (ART + Yvan Arpa)

Zavarba ejtő merészségek!

Ez a hihetetlen időkészítő saját szabályai szerint játszik, olyan műalkotásokat hoz létre, amelyek egyszerűen nem férnek bele az óragyártás egyetlen létező kategóriájába sem. Minden darab számozott vagy egyedi, a merészséget és a kreativitást zavaró módon keveri össze – nagyon sokszor provokatívan. Ebben a nagyon konzervatív iparban senkinek sem sikerült ennyit mozognia ennyi idő alatt.

A vállalat 100% -ban független, nagyon érzékeny, tíznél kevesebb emberből álló csapattal. Az ArtyA-nak saját gyártása van, amit csak nagyon kevés svájci márka gyártott. A márka és gyártása Genf központjában található.

Meghatározhatatlan, kategorizálhatatlan, innovatív és trendformáló kollekciói hat különböző családra oszthatók, hét különféle óratartóban helyezkednek el, 38 és 47 mm között.

Több kollekcióból lehet vállogatni!

Az ArtyA kollekciói mind a „Son of” márkanéven szerepelnek: Son of Sound, Son of a Gun, Earth of Earth, Son of Gears, Son of Arts és Son of Love.

Ezek a családok lehetővé teszik Yvan Arpa számára egy nyitott, élő játszóteret, ahol minden évben számos variációt készíthet, nagyon innovatív koncepciók és nem szokványos alapanyagok – például pillangószárnyak (a hatóságok ellenőrzése alatt), kövek, valódi lőszerek felhasználásával. , valódi (aprított) euró, dinoszaurusz trágya, nem kör alakú mechanikus fogaskerekek, valódi villámcsapások (video elérhető a www.artya.com címen), Arpa vérben vagy motorolajban elöntött acél, csak néhányat említve.

Kézzel készült számlapok!

A különféle gyűjtemények összes kézzel készített számlapját Dominique Arpa-Cirpka művész készíti, számos technikát alkalmazva – amelyek többségét még soha nem használták ebben az iparban.

Az órák exkluzív vagy soha nem használt anyagainak és kezeléseinek kutatása, valamint az ennek megvalósítására szolgáló kivételes savoir-faire féltékenyen őrzött titok.

Minden ArtyA remekmű egy pillanat alatt felismerhető jellegzetes, kreatív, szenvedélyes, epikurai és eredeti stílusának köszönhetően, évről évre a tiszta, megalkuvás nélküli érzelmekkel teli luxus filozófiáját ápolva.

ArtyA szív!

Mechanikai szempontból az ArtyA elsajátítja ennek a korhű iparnak a történelmi know-how-ját, a három mutatós modellektől az örök naptárakig és a turbilonos, a percismétlőktől az egyszerűbb csontvázas mechanikus mozgásokig.

Az ArtyA egyik utolsó jellemzője a márka és modelljeinek folyamatos fejlődése – a kollekciók maradnak, de az órák száma mind nagyon korlátozott, sok közülük egyedi darab. Yvan Arpa minden hónapban, minden negyedévben, minden évben élteti és fejlődik. Az ArtyA kulcsfontosságú új alkotásokat mutat be a Baselworld alatt, de a gyártás ötletbörze soha nem áll le.

Világszerte nagy sikert aratva ezek a remekművek már a világ legfontosabb múzeumaiban találhatók, és megtestesítik az ikonikus dizájnt vagy koncepciókat, míg mások hihetetlenül magas árakat rendeltek a privát aukciókban.

“VITA BREVIS; ARS LONGA”

Forrás:https://www.artya.com/home