Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Invicta Watch Group

Invicta Watch Group óra márka hirdetések:

Invicta Watch Group

Az Invicta órákat, amelyek latinul „legyőzhetetlen” kifejezést jelentettek, valójában 1837-ben hozták létre. Raphael Picard alkotója akart az emberek számára kiváló minőségű svájci órákat készíteni, megfizethető áron. A szervezet hátterét a svájci La Chaux-p-fonds-ban kezdte meg. Ez az ingatlan órás munkájának köszönhetően jól ismert. A svájci órákat a bolygó számos területe nagyon vágyakozta, és az Invicta órákat elismeréssel szerezték meg. A név már több mint egy évszázad óta közismert és sikeresebb. Az Invicta órák nyilvántartásában valami állandó maradt: a szüreti Invicta órákat minősége és gyönyörű kialakítása miatt elismerik. Ez ugyanúgy igaz ma, mert száz évvel ezelőtt volt.

Kvarc korszak

Sajnos az 1970-es évek „kvarc-támadása” kényszerítette a használt Invicta órákat . A Invicta tulajdonában lévő összes figyeli, de eltűnt. Úgy tűnt, mintha az Invicta órák hosszú története végre megérkezett volna a célba.Ami ígéretes, az Invicta Watch Team évkönyve nem fejezi be az 1970-es éveket. 1991-ben a kezdeti Invicta órák leszármazottjai megreformálták a szervezetet. Manapság az Invicta órák csapata arra törekszik, hogy kiváló minőségű órákat kapjon, amelyek még mindig olcsók és lenyűgöző formatervezésűek – pontosan ugyanazt az odaadást mutatják, amelyet az Invicta Watch több mint egy évszázaddal ezelőtt elismert. „1837-ben az Invicta kézművesként készítette első óráit azzal a felfogással, hogy jó svájci órákat lehet kedvevő áron biztosítani. Ma, az ugyanazon szörnyű természet által vezetett, az egy kicsi cég tűzoltó szörnyré vált, amelyet imádtak a szerelmesek, de félték a fennmaradó órásipartól.

Ujjáépített cég

Az Invicta család leszármazottai 1991-ben újjáépítették a gyártó-ügynökséget a cég alapelve felé. Lázadó lelkesedéssel könnyedén felismerték, hogy az Invicta jelentõs részét képezheti az óravásárlási közösségnek, amelyet mindig mások figyelmen kívül hagytak, a jó svájci minõség példátlan felhasználásával, amelyre vágyakoztak, olyan áron, amely jól elérhető.

Invicta órák

Manapság az Invicta órák elismerése növekszik. Az Invicta Watch Team sokféle típusú és gyönyörűen kialakított, gyönyörűen megtervezett órával rendelkezik, amelyek célja, hogy a lehető leghatékonyabban és költséghatékonyabbá tegyék Önt. Az Invicta Watch Team élvonalbeli technológiát, valamint az órák készítéséhez a leghatékonyabb alkatrészeket alkalmazza, ideértve a reflektáló zafírkristályokat is. Különféle termékekkel az Invicta Watch Team bárkinek mindennek örülhet. Az Angyal, a Pro Diver és az Elite gyűjtemények az Invicta Watch Team legszélesebb körben alkalmazott példái. Az Invicta Watch Team minden évben arra törekszik, hogy egyedi, gyönyörűen készített órákat készítsen a gyártásból az ügyfelek számára.

Minőség mindenek elött

Mivel a minőségre vonatkozik, az Invicta Watch Team minden bizonnyal a címet viseli. Miért nem lehet mindenkinek képes kezelni kiváló minőségű, gondosan megtervezett, gyönyörűen készített svájci órákat? Ez az Invicta célja, és tökéletesen cselekednek. Végül az Invicta Watch Team az óragyártás területén a leggyorsabban bővülő címek között szerepel. Az Invicta Watch Team évkönyveinek, valamint az általuk készített órák minőségének magukénak kell beszélniük. Az Invicta Watch Team csak egy cím, amelyben megbízhat a kiváló minőségű, stílusos órákért.

Forrás:https://medium.com/@saperuu/a-brief-history-of-invicta-watch-company-670cc38b4a61