Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Rhodenwald & Söhne

Rhodenwald & Söhne óra márka hirdetések:

Nincs megjeleníthető hirdetés.

Rhodenwald & Söhne

A Rhodenwald & Söhne-t 2007-ben alapították, mint egy önálló karóra, saját karakterével. A márka azt a feladatot hozta fel, hogy emlékeztesse az órás készítés régi erényeit, és időtálló, megfizethető órákat készítsen. A gyártás során a globális szempontok figyelmen kívül hagyása mellett a márka a bevált technológiára és a legjobb anyagokra támaszkodik.

A technológiai fejlődés és a kapcsolódó globális változások hihetetlen ütemben zajlanak. Nem meglepő, hogy a régi hagyományok és a hagyományos kézműves termékek egyre fontosabbá válnak.

Minden karórájuk szenvedélyes órák szerelmeseinek, kreatív tervezőinek és tapasztalt óráknak a szimbiózisából készül. Az eredmény mindig az időtlen formatervezés, az első osztályú minőség és a részletekre nagy figyelmet fordító harmonikus kombinációja.

A márka nagykövetnek tekinti magát a fiatalok és az idős emberek számára, és kis remekműveket készít minden generáció számára. A szép órák öröme mellett ezen filozófiával hozzájárulni akarunk a tartós értékhez és a fenntarthatósághoz.

Forrás:https://www.rhodenwald.de/marke/