Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Romain Jerome

Romain Jerome óra márka hirdetések:

Romain Jerome

A RJ-Romain Jerome egy 2004-ben alapított és 2020-ban csődbe ment óramárka.

Áttekintés
Az RJ-Romain Jerome márkát (általában “RJ” vagy “Romain Jerome” néven emlegetik) 2004-ben alapították, hogy olyan órákat hozzon létre, amelyek a kortárs élet “legendáit és ikonjait” ünneplik. A márka olyan órákról ismert, amelyek videojátékokra, zenére, művészetre, autókra és másra utalnak.

A márka 2006-ban az RJ Titanic-DNA kollekcióval tette a kezdeti feltűnést, amely a híres óceánjáró acélját tartalmazta. Ezt követte a 2009-es RJ Moon-DNA óra, amely az Apollo 11 űrhajóból származó anyagokat és valódi holdport tartalmazott. A márka 2010-ben az izlandi Eyjafjallajökull kitörését használta ki egy olyan órával, amely a vulkánból származó lávakövet és hamut tartalmaz.

Az iparág veteránja, Manuel Emch 2009-ben lett a vezérigazgató, és a márka fókuszát a kortárs kultúra híres ikonjaira is kiterjesztette. A darabok metaforikusabbá váltak, kezdve az RJ Space Invaders és a 2011-es RJ Steampunk órákkal. A 2012-es RJ Art-DNA kortárs művészekkel való együttműködéseket mutat be. Emch 2017-ben távozott a vezérigazgatói posztról, és nem sokkal később teljesen elhagyta a vállalatot, hogy más vállalatok, nevezetesen a Louis Erard tanácsadója legyen.

Az RJ Watches SA 2020-ban csődöt jelentett.

A legtöbb RJ órán egyedi, nyílhegyű mutató található. További ismertetőjegyek a tokon található “ütközők” és a formázott fülkék.

Forrás: Wikipedia