Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Skmei

Skmei óra márka hirdetések:

Skmei

SKMEI WATCH 2010-BEN ALAKULT KÍNÁBAN Guangzhou SKMEI Watch Co., Ltd. 2010-ben alakult Kínában. A székhely Guangzhou-ban található, több mint 6000 négyzetméter területe, beleértve a Termelési Osztályot, az értékesítési csapatot. Fióktelep Shenzhenben, K + F részleggel, piaci szereplőkkel.

Híres márkánkat, a SKMEI-t, több mint 60 országban regisztrálták, tavaly létrehoztuk a BOZLUN márkát az intelligens karkötőtermékekhez, később új márkájú UMS-vel leszünk, amely új sorozatú termékeket hoz el ügyfeleink számára. A közeljövőben további márkák lesznek a különböző piaci igények kielégítésére.

SZAKTERÜLETÜNK A KÜLÖNFÉLE TÍPUSÚ MULTIFUNKCIONÁLIS DIGITÁLIS ÓRÁK GYÁRTÁSA

Szakterületünk a különféle típusú multifunkcionális digitális órák, 3D lépésszámláló órák, iránytű órák, pulzusszám órák, intelligens órák, intelligens karkötők, klasszikus órás órák, klasszikus hölgyek órák és így tovább gyártása. Termékeink sokféle anyagból készültek, mint például ABS, PC, PU, ​​szilikon, ötvözet, rozsdamentes acél …… Annak biztosítása érdekében, hogy az összes SKMEI karóra kiváló minőségű és vízálló legyen, 100% -ban QC ellenőrzésű és 100% vízálló – a legfejlettebb vízálló tesztelő berendezések és precíziós tesztelő készülékek által tesztelt.

PONTOSSÁG, MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ, ÜGYFÉL ÉS SZOLGÁLTATÁS

Kiváló minőségű és népszerű formatervezésű, ésszerű ár- és minőségbiztosítással az SKMEI órákat az Egyesült Államok, Kanada, német, francia, angol, Argentína, Chile, Hollandia, Lengyelország, Panama, Mexikó, Brazília, Ukrajna, Oroszország, Fidzsi-szigetek, Dubai, Szaúd-Arábia, Irán, Dél-Korea, Japán, Indonézia, India, Fülöp-szigetek, Malajzia, Banglades … és más országok®. Arra összpontosítunk, hogy „pontosság, minőség, innováció, ügyfél és szolgáltatás” működjön, és célja, hogy vezető órák gyártója és világhírű márka legyen a legjobb termékekkel, a legjobb minőséggel és a legjobb szolgáltatással. Üdvözöljük az új és a régi ügyfeleket, hogy jöjjenek konzultációra és rendelésre. Az Ön elégedettsége a legnagyobb megtiszteltetés. Szeretném, ha minden pillanatban szép.
Forrás:https://skmei.com/about-us/