Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Vulcain

Vulcain óra márka hirdetések:

Vulcain

A Vulcain órák gyártóját 1858-ban alapították, és a karórák riasztási komplikációjának feltalálója. Ez az újítás az amerikai elnökök körében is népszerűvé tette, kezdve Harry S. Trumannel, és elnyerte a márka „Az elnökök órája” hírnevét.

“Elnökök karórái”

Az órás készítés másfél évszázados szenvedélye, valamint a 150 évnyi alkotás, innováció és szakértelem türelmesen megszerzett, és most a Haute Horlogerie igényes értékeinek védelmére szentelt. Az 1858-ban alapított Ditisheim testvérek műhelyének – amely a Vulcain márkát hozta létre – azonnal irigylésre méltó hírnevet szerzett magának komplikációs óráinak révén, amelyeket több világkiállításon díjazott.

Szinte egy évszázaddal később a Márka elindította az első mechanikus riasztási mozgalmat, amely hamarosan világhírű lett. A legendás krikett-kaliber repült, mielőtt helyet talált a történelem könyvekben az „Elnökök Órája” néven. Az amerikai államfők, Dwight Eisenhower, Harry Trumann, Richard Nixon és Lyndon Johnson mind a csuklóján Vulcaint viseltek, ez a tény a márka presztízsű hírneve miatt. A Cág karórái műszaki tulajdonságai ugyanakkor felfedezték a felfedezőket és a kalandorokat is. Az 1950-es évektől kezdve a Le Locle márka a híres hegymászási és tengeri expedíciók partnere.

Forrás: https://vulcain.ch/