Keresés
Generic filters
Minimális ár?
Maximális ár?

Wenger

Wenger óra márka hirdetések:

Wenger

Ha olyan terméket akar vásárolni, amely évek óta fennálló hagyományok, kiváló érték és bevált minőség keverékét képviseli, akkor megtalálta a megfelelő márkát – a Wenger, a svájci minőségű termékek különféle vezető cégét. A Wenger márkanév már több mint 124 éve jelen van a piacon, és a svájci hadsereg késéről, óráiról és utazási felszerelésükről ismert.

Történelem

124 éves fennállása során a Cég sok különböző szakaszon ment keresztül, bár mindig is ügyfeleinek hűséges márkává vált.

A teljes Vég-történet 1893-ban kezdődött Svájcban, amikor Paul Boechat & Cie nevű ipari evőeszköz-házat alapítottak a Delémont-völgyben. De ne tévessze be, ez továbbra is ugyanaz a márka – a Wenger név egy kicsit később belekerül a történetbe! Tekintettel arra, hogy Svájc második ipari evőeszköz-gyártója volt, a Paul Boechat & Cie-nek sikerült szerződést szereznie a svájci hadseregtől – a szerződés kések gyártására vonatkozott, ami később az egyik legismertebb termékük lesz.

1897-ben Theodore Wenger visszatért Svájcba, miután miniszterként szolgált az Egyesült Államokban – ekkor kezdődött el a gyárral való részvétele. Wengert egy vállalkozók egy csoportja bérelt fel, akik elég kényelmesek voltak, csak néhány évvel korábban vásárolták meg Paul Boechat & Cie-t. A fedélzeten tartózkodva, hozzáértő vállalkozóként, Tulajdonos azonnal gyártott egy kanalat és villát gyártógépet, hogy csatlakozzon a késgyártáshoz. Később a gépet áthelyezték egy bérelt gyárba, Delémontba.

Néhány évvel később, 1900-ban, ahogy a termelés növekedett, új gyárat építettek – egy nagyobb, szélesebb, 1700 négyzetméter nagyságú létesítménnyel rendelkeztek! A költöztetés után az új létesítmény egyesítette két fő termékét: az edény svájci hadsereg kését és az evőeszközök gyártását. Ezen a ponton a gyárat ismét átnevezték, és Fabrique Suisse de Coutellerie et Services nevet kapta.

1908-ban a svájci hadsereg úgy döntött, hogy a hadsereg késgyártását két részre osztja – az egyiknek az ország németül beszélő részén kellett részt vennie, a másiknak a francianyelvű részen kellett maradnia. Ez azt jelentette, hogy a késtermelés felét a Victorinoxnál, a Schwyz német nyelvű részén található hasonló vállalatnál kezdték átirányítani. A másik fele Cégbe maradt.

Óragyártás

1929 újabb korszak kezdetét jelzi a Wenger társaságban, amikor Kaspar Oertli kezébe vette az ügyeket – Theodore Wenger elhunyt. Az Oertli átvette a gyár részvényeinek nagy részének felvásárlását.
A cég története szempontjából egy másik jelentős év az 1988-as év, mivel ebben az évben kezdte Wenger órákat gyártani.

2005-ben a Wengert a Victorinox, a versenyképes márka vette át. Ez azonban soha nem jelentette, hogy a márka megkülönböztetett identitása örökre elveszik – éppen ellenkezőleg! 2013-tól kezdve az egyedi Wenger kések bekerültek a Victorinox márkanévbe, miközben a Márka továbbra is az órák és utazási felszerelések további jelentős fejlesztésére összpontosított, amely két legsikeresebb terméke.

Termelés

A valódi svájci hadsereg kés az egyik fő termék, amely a Wenger népszerűségének növekedését eredményezte; A kést 2013-ig kínálták a piacon. A Giant egy Wenger által készített svájci hadsereg kés – a késbe 87 különféle eszköz van beépítve, amelyek akár 141 különböző funkciót is lehetővé tesznek. Méretét és funkcionalitását tekintve a The Giant a Guinness Világrekordok Könyvébe is bekerült!

Más népszerű termékek közé tartoznak a penge zsebkések, amelyekbe beépített kiegészítő funkciók, mint például a doboznyitók és így tovább. A Wenger konyhai evőeszközöket kínál a Swibo és a Grand Maitre márkanéven is.

Az utóbbi években a Wenger gyártása az exkluzív órák, utazási felszerelések és különféle üzletekhez kapcsolódó felszerelésekre összpontosított. Annak ellenére, hogy a Wenger-termékek egyes sorozatai teljes mértékben az eleganciára összpontosítanak, termékeik nagy része multifunkcionálisan koncentrál, lehetővé téve a legmagasabb élményt.

Forrás:http://www.wengerwatch.com/about-wenger/